Samara, Miço - Çështje të antonimisë në gjuhën shqipe

Карточка

Samara, Miço.

Çështje të antonimisë në gjuhën shqipe / Miço Samara ; Akad. e shkencave e RPS të Shqipërise. Inst. i gjuhësisë dhe i letërsisë. - Tiranë, 1985. - 285 с. : ил.; 18 см.
Рез. фр.
FB 6:89-1/134-0

Marc21

Скачать marc21-запись
Скачать rusmarc-запись

Показать

Описание

Автор
ЗаглавиеÇështje të antonimisë në gjuhën shqipe
Дата поступления в ЭК 01.06.1989
Каталоги Книги (изданные с 1831 г. по настоящее время)
Сведения об ответственностиMiço Samara ; Akad. e shkencave e RPS të Shqipërise. Inst. i gjuhësisë dhe i letërsisë
Выходные данныеTiranë, 1985
Физическое описание285 с. : ил.; 18 см
ПримечаниеРез. фр.
BBK-кодШ149-321,0
ЯзыкАлбанский
Места храненияFB 6:89-1/134-0