Thomaj, Jani - Çështje të frazeologjisë së gjuhës shqipe

Карточка

Thomaj, Jani.

Çështje të frazeologjisë së gjuhës shqipe / Jani Thomaj ; Akad. e shkencave e RPS të Shqipërisë. Inst. i gjuhësisë dhe i letërsisë. - Tiranë, 1981. - VII, 330 с.; 19 см.
FB 6:89-8/29-x

Marc21

Скачать marc21-запись
Скачать rusmarc-запись

Показать

Описание

Автор
ЗаглавиеÇështje të frazeologjisë së gjuhës shqipe
Дата поступления в ЭК 30.05.1989
Каталоги Книги (изданные с 1831 г. по настоящее время)
Сведения об ответственностиJani Thomaj ; Akad. e shkencave e RPS të Shqipërisë. Inst. i gjuhësisë dhe i letërsisë
Выходные данныеTiranë, 1981
Физическое описаниеVII, 330 с.; 19 см
BBK-кодШ149-33,0
ЯзыкАлбанский
Места храненияFB 6:89-8/29-x